Шокиращо видео на пътници блокирани в самолет без вода и храна

Шокиращо видео на пътници блокирани в самолет на Раянеър без вода и храна на летището в Станстед беше пуснато в мрежата.

Полетът на Св. Валентин, който трябваше да излети от Есекс в 20:25 за летище Порто в Португалия беше отложен, заради „лоши метеорологични условия“.Пътниците бяха оставени да чакат на терминала повече от три часа преди да ги качат на самолета.

В един часа през нощта са поискали от стюардесите напитки и вентилация, но безкомпромисно са отказали и двете неща.Скоро, пътниците попитали защо полета закъснява толкова много. Като отговор получили обяснение, че е трябвало да го заредят с гориво.В три часа попитали дали могат да напуснат самолета, но служителите на авиокомпанията отговорили, че не може, защото летището е затворило.Около 50 обаждания към полицията са направени от пътниците в самолета и полицаите идват на мястото в 3:25.

В крайна сметка полицията и авиокомпанията са се разбрали и в 3:45 пътниците са излезли от самолета и полицията им е предоставила достъп до сградата на терминала.Някои от пътниците са пререзервирали билета за следващия ден в 8 часа, т.е. единадесет часа по-късно от отреденото време, но други не са успяли да се качат на самолета.

Източник: www.standard.co.uk

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s